Wij zijn begonnen in 1999 met een winkel in Axel ( Nederland ) met artikelen van Ferrari en schaalmodellen.Langzaam hebben wij het assortiment uitgebreid met kleding van verschillende Formule 1 teams en ook de schaalmodellen werden uitgebreider.In 2005 zijn wij verhuist naar Heist op den berg in Belgie.Hier hebben wij momenteel een assortiment staan van een 6000 schaalmodellen die vooral op de autosport gericht zijn maar uiteraard ook een gedeelte op de neutrale straatversie.

Ook hebben wij een uitgebreid kleding assortiment gericht op de topteams van de Formule 1.U zult als u de site doorloopt een varia vinden van modellen , kleding , boeken etc.

U bent uiteraard altijd welkom bij ons in de winkel als u de artikelen eens wilt passen of de modellen eens goed wilt bekijken.

Profiteer ook van de mogelijkheid om uw gewenste artikelen te reserveren.U betaalt geen voorschot en zodra het artikel bij ons binnen is stellen wij u op de hoogte.Pas dan kunt u aangeven of wij het moeten opsturen of dat u het komt ophalen in de winkel.

Op deze manier weet u zeker dat u uw gewilde miniatuur zult hebben zonder extra kosten.